Over ons

Hoogendijk Bouw realiseert de mooiste projecten voor zowel bedrijven als particulieren. Het nieuwbouwen, aanbouwen en de renovatie van een woning, bedrijfshal, kantoorpand of schuur, verzorgen wij van A tot Z voor u.

We starten met het ontwerp van de nieuwbouw, renovatie of aanbouw, met de bijbehorende constructieberekeningen. Daarna hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van de vergunning, want dit regelen wij voor u. Indien u dat wenst, kunnen wij zelfs zorgen voor een professionele of sfeervolle inrichting. We kunnen wel stellen dat wij ontzorgen, van het ontwerp tot de oplevering.

Wilt u ons alleen inhuren voor een deel van het proces? Geen probleem. U kunt ons ook voor de gewenste losse onderdelen van een nieuwbouwproces of renovatie inhuren.

Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren.

Ons gezin werd groter, en ons huis dus ook. We hebben een prachtige opbouw gekregen met gelijktijdig een renovatie van onze woning. En dit alles van plan tot oplevering binnen drie maanden. Complimenten.

Familie Loon

Waarom kiezen voor Hoogendijk Bouw

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze kennis, kunde, kwaliteit en transparante scherpe prijs, maar ook door onze flexibiliteit en betrokkenheid. Iedere aannemer bereidt zich voor, iedere aannemer voert het werk uit en iedere aannemer geeft nazorg. Maar het gaat erom met welke instelling je dit doet. Wij denken graag met u mee, en hebben een flexibele, betrokken instelling.

We zijn aangesloten bij BouwGarant, zo weet u dat wij onze zaken goed op orde hebben.

  • Wij voldoen aan de juiste diploma’s en verzekeringen
  • We voldoen aan alle kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
  • Wij hebben aantoonbare ervaring in de bouw
  • Wij maken duidelijke afspraken en houden ons hier vanzelfsprekend ook aan

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte zijn wanneer wij weer klaar zijn met de renovatie van een woning, de nieuwbouw van een villa of een grote aanbouw aan een rijtjeshuis? Volg ons dan op Social Media, zodat u altijd de laatste updates van ons ontvangt.

Ga naar onze pagina op Facebook

Ga naar onze LinkedIn-pagina

Renoveren woning, renovatie woning, bedrijfshal of oud pand - Hoogendijk Bouw

WKA documenten

Contactgegevens

Poel 15
1713 GL Obdam

Telefoon
0226 216 001

E-mailadres
info@hoogendijkbouw.nl

KvK 54067286

BTW NL8524.55.331.B01

Bankrekening
NL89RABO 0331.7974.29

G-rekening
NL21RABO 0991.4154.34