Over ons

Missie

Hoogendijk Bouw realiseert de mooiste projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het nieuwbouwen, aanbouwen en renoveren van een bedrijfshal, kantoorpand, schuur of woning kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.

Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren. Denk hierbij aan het ontwerp van het gebouw, de constructieberekeningen, de procedures en vergunningen, bouw en inrichting. U kunt ons ook voor de gewenste losse onderdelen van een nieuwbouwproces of renovatie inhuren.

Ons gezin werd groter, het huis dus ook. Een prachtige opbouw gelijktijdig met de renovatie van onze woning. Van plan tot oplevering binnen drie maanden. Complimenten.

Familie Loon

Hoe werken wij

Wij onderscheiden ons van de collega’s niet alleen door onze kennis, kunde, kwaliteit en transparante scherpe prijs, maar ook door onze flexibiliteit en betrokkenheid. Iedere aannemer bereidt voor, iedere aannemer voert uit, iedere aannemer zorgt na. Het gaat erom met welke instelling je dit doet.

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dit heeft voor u als voordelen dat u weet dat wij onze zaken goed op orde hebben.

  • Wij voldoen aan de juiste diploma’s en verzekeringen
  • Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
  • Wij hebben aantoonbare ervaring in de bouw
  • Wij maken duidelijke afspraken en houden ons hier vanzelfsprekend ook aan

WKA documenten

Contactgegevens

Poel 15
1713 GL Obdam

Telefoon
0226 216 001

E-mailadres
info@hoogendijkbouw.nl

KvK 54067286

BTW NL8524.55.331.B01

Bankrekening
NL89RABO 0331.7974.29

G-rekening
NL21RABO 0991.4154.34