Aanbouw Warmenhuizen - Hoogendijk Bouw

Grote aanbouw in Warmenhuizen

Hoogendijk Bouw is samen met Anton Bouw & Betontechniek en BAVU-betonwerken bezig met een grote, 3 laags aanbouw in Warmenhuizen. Hoogendijk Bouw zal haar werkzaamheden hier eind juni gereed hebben. Bekijk de foto’s op HoogendijkBouw.nl

Nieuwbouw stolpboerderij met woonschuur in Heemskerk

Hoogendijk Bouw is eind maart begonnen met de bovenbouw van een witte stolpboerderij in Heemskerk. Ook bouwt Hoogendijk Bouw in samenwerking met Anton Constructiewerken een nieuwe woonschuur.
Uitbouw Amsterdam - Hoogendijk Bouw

Dubbele uitbouw in Amsterdam

Begin dit jaar hebben wij in samenwerking met Anton Constructiewerken een dubbele uitbouw gerealiseerd aan de Wijttenbachstraat in Amsterdam. Bekijk de foto's op HoogendijkBouw.nl
Aanbouw Heerhugowaard - Hoogendijk Bouw

Aanbouw met dakterras in Heerhugowaard

Hoogendijk Bouw werkt aan de grote aanbouw met dakterras van een woning in Heerhugowaard. We bouwen een grote uitbouw en maken een nieuwe gevel rondom aan de achterzijde van het huis. De nieuwe staalconstructie die nodig is om de muurdoorbraak op te vangen is gerealiseerd en geplaatst door Anton Constructiewerken.
Wand plaatsen - Control room - Hoogendijk Bouw

Wand aangebracht in control room van recyclingfabriek

Voor een recyclingfabriek heeft Hoogendijk Bouw een wand aangebracht in een control room. De wand heeft als doel om vanaf een centraal punt in de ruimte alle beeldschermen overzichtelijk te kunnen waarnemen.
Uitbouw woning - Hoogendijk Bouw

Grote uitbouw aan huis in Abbekerk

Hoogendijk Bouw heeft een grote uitbouw van 4 bij 8,5 meter gecreëerd aan de rechterzijde van een woning in Abbekerk. De uitbouw moest naadloos aansluiten op de bestaande woning. Ga voor meer informatie en foto's naar Hoogendijkbouw.nl
aanbouw amsterdam

Projectleider - Obdam

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol…

Drie zolderverbouwingen in Amsterdam

Hoogendijk Bouw heeft eind 2019 de eerste van in totaal 3 zolderverbouwingen aan de Robert Scottstraat in Amsterdam opgeleverd. De komende maanden voeren we er nog twee uit.

Betimmering luifels Comeniusstraat Alkmaar

Hoogendijk Bouw heeft in opdracht van Anton Constructiewerken de betimmering en het schilderwerk aan een kantoorgebouw uitgevoerd. Boven de trappen en de inrit van het gebouw zijn nieuwe luifels gemonteerd en afgewerkt.
aanbouw amsterdam

Aanbouw Blancefloorstraat Amsterdam

Hoogendijk Bouw heeft vorige maand de aanbouw van een woning in Amsterdam opgeleverd. Om de bouwtijd op locatie, een woonwijk in Bos en Lommer, te verkorten hebben we het houtskelet van de aanbouw in onze werkplaats voorbereid. Bijzonder aan dit project is het grote daklicht. Het plafond van de aanbouw is schuin richting het daklicht getrokken om een optimale lichtinval te garanderen.