Aanbouw Heerhugowaard - Hoogendijk Bouw

Aanbouw met dakterras in Heerhugowaard

Hoogendijk Bouw werkt aan de grote aanbouw met dakterras van een woning in Heerhugowaard. We bouwen een grote uitbouw en maken een nieuwe gevel rondom aan de achterzijde van het huis. De nieuwe staalconstructie die nodig is om de muurdoorbraak op te vangen is gerealiseerd en geplaatst door Anton Constructiewerken.
aanbouw amsterdam

Aanbouw Blancefloorstraat Amsterdam

Hoogendijk Bouw heeft vorige maand de aanbouw van een woning in Amsterdam opgeleverd. Om de bouwtijd op locatie, een woonwijk in Bos en Lommer, te verkorten hebben we het houtskelet van de aanbouw in onze werkplaats voorbereid. Bijzonder aan dit project is het grote daklicht. Het plafond van de aanbouw is schuin richting het daklicht getrokken om een optimale lichtinval te garanderen. 

Dakopbouw op een fietsenberging

Hoogendijk Bouw heeft in Volendam een dakopbouw op een bestaande fietsenberging gerealiseerd. In deze dakopbouw, die hoort bij een appartementencomplex, komt een activiteitenruimte voor de bewoners. Het ontwerp is van de hand van TBE-ZA. De opbouw is voorzien van prefab HSB-wanden en een unieke stalen gevelbekleding met blinde bevestiging. 

Vloersparingen sportschool Den Haag dichten

Hoogendijk Bouw heeft in de bouwvak twee grote vloersparingen gedicht in een sportschool. Zo hebben de leden meer vierkante meters tot hun beschikking. Dit deden we in samenwerking met Anton Constructie & Adviesbureau, Anton Constructiewerken en Anton Bouw- & Betontechniek.
nieuwbouw serre

Nieuwbouw serre en berging Monnickendam

Hoogendijk Bouw voert een grote verbouwing uit aan een woning in Monnickendam, met onder andere een nieuwbouw serre, nieuwe berging, tuinmuur, nieuwe tuinschuur en nieuwe gevel. Anton Constructiewerken leverde ook een bijdrage aan de verbouwing.
serre/aanbouw

Serre aanbouw woonhuis

Hoogendijk Bouw heeft bij deze woning in Amsterdam een moderne serre/aanbouw gerealiseerd. In dit project heeft ze alle werkzaamheden voor haar rekening genomen, inclusief heiwerk, funderingswerk en het opvangen van de achtergevel ten behoeve van de muurdoorbraak in de achtergevel.
serre renovatie

Serre renovatie Zuidermeer

Hoogendijk Bouw heeft een renovatie uitgevoerd aan een serre van een huis in de Zuidermeer. Hierbij werden de kozijnen, dakconstructie, dakplaten en hemelwaterafvoer vervangen.
moderne serre

Serre Blancefloorstraat Amsterdam

Hoogendijk Bouw heeft een moderne serre opgeleverd aan een woning op de Blancefloorstraat in Amsterdam. De serre is gemaakt met een aluminium kozijn en dakconstructie waarin zonwerende beglazing is aangebracht.
moderne serre

Uitvoerder - Obdam

Hoogendijk bouw is per direct op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die bekend is met de werkzaamheden in de functie van uitvoerder of graag wil doorgroeien naar uitvoerder. Iemand die over voldoende vakkennis beschikt om de uitdagingen aan te gaan.
moderne serre

Timmerman - Obdam

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste, zelfstandig en vakbekwame Timmerman 1 of 2.